Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ προς το ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε.

Ολόκληρη η επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε και στο site της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ ΕΔΩ

Αρ. Πρωτ: 1270


Αθήνα 14 Νοεμβρίου 2012
Υπ’ όψιν:
                  1. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΡΤ Α.Ε., κ. Νίκο Σίμο,

2. Πρόεδρο ΔΣ, κ. Τέλλη και στα μέλη του Δ.Σ.
3. Επιτροπή Διαχείρισης Πόρων για τον Κινηματογράφο • κ. Χάρη Παπαδόπουλο (σκηνοθέτης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, Πρόεδρος της Επιτροπής),
• κ.Ανδρέα Σινάνο (διευθυντής φωτογραφίας),
• κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου (συνθέτης, Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνίας),
• κ.Αχιλλέα Κυριακίδη (σεναριογράφος, συγγραφέας)
• κ.Μπιάνκα Νικολαρέιζη (ενδυματολόγος).
4. Νομικό Τμήμα ΕΡΤ Α.Ε. • κ. Κωστόπουλο
 
Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε.
 

Σε πρώτη επιστολή μας με αριθμό πρωτοκόλλου 1266 στις 10/10/2012, ευχόμενοι κατά πρώτον, καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., σας ζητήσαμε τον ορισμό μιας άμεσης κατά προτεραιότητα συνάντησης με το σωματείο μας. Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε δηλωθεί και στο κάλεσμα σας - εκ μέρους του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Σίμου - προς τους εκπροσώπους όλων των φορέων του οπτικοακουστικού τομέα. Στο κάλεσμα αυτό από πλευράς ΕΡΤ, είχαμε ανταποκριθεί ως Ένωση Ελλήνων Τεχνικών Κινηματογράφου & Τηλεόρασης (ΕΤΕΚΤ-ΟΤ) μέσω της παρουσίας του Προέδρου μας. Σε αυτή τη συνάντηση δηλώσατε ότι θα επιδιώκατε άμεσες επαφές, με εκπροσώπους από τον κάθε φορέα χωριστά, για την καλλίτερη πληροφόρηση σας επί των φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν στο σύνολό τους το θέαμα ακρόαμα .

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΤΕΚΤ προς την κυρία Μαρία Κανελλοπούλου

Κυρία Κανελλοπούλου:

Εμείς, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.Ο-Τ. καθώς και τα μέλη του Σωματείου της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ καθώς παρακολουθήσαμε την ομιλία σας στην Βουλή στις 10/11 μέσω διαδικτύου για τον κρατικό προϋπολογισμό.

Σας ευχαριστούμε γιατί αισθανθήκαμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, γιατί μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να προσπαθούμε για τον πολιτισμό και για τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν. Πιστεύουμε πως η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη , πέρα από στενά κομματικά πλαίσια θα οδηγήσει τις προσπάθειες μας σε ένα καλύτερο αύριο.

Εκφράσατε την αγωνία και την αγανάκτησή μας ,μέσα από το λόγο σας για τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται εκ μέρους της πολιτείας κατά του οπτικοακουστικού τομέα, με τον αντικειμενικότερο τρόπο.

Σας ευχαριστούμε που επιτέλους ακούστηκε ότι το 97% των ανθρώπων που εργάζονται στον χώρο του θεάματος και ακροάματος, αυτή την στιγμή, είναι άνεργοι κι ανασφάλιστοι, γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι ο Πολιτισμός δεν χρειάζεται…..

Η ομιλία της Μαρίας Κανελλοπούλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ...απλά ακουστηκε η φωνή μας !!!

Σας παραθέτουμε σε όλους σας ολόκληρη την ομιλία της βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου ... απλά δειτε την, η εικόνα και η φωνή της τα λενε όλα ...

Ολόκληρο το πρόβλημα που βιώνουμε μεσα σε λίγα λεπτά μόνο από έναν άνθρωπο που έβγαλε την φωνή μας μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...

Μαρία ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!! 

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ‏

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες για όλους. Η ανεργία έχει χτυπήσει τον κλάδο μας με ποσοστά δυσθεώρητα, ενώ οι εκβιαστικές τακτικές με παραπληροφόρηση κατά των εργασιακών μας δικαιωμάτων πολλαπλασιάζονται δραματικά.
 
Η ΕΤΕΚΤ-Ο.Τ. ζώντας μέσα σε αυτήν τη δυσάρεστη πραγματικότητα, σας καλεί σε μία ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με σκοπό το διάλογο, την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση σας για τους νέους δρόμους που παλεύουμε να χαράξουμε ως ¨Ένωση Κινηματογραφιστών.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ομιλία του Προέδρου της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ. στο 21° Συνέδρειο της Π.Ο.Θ.Α.



Συνάδελφοι Καλημέρα καλή εβδομάδα.
Συσπειρωθείτε έπρεπε να λέμε και όχι καλό μήνα ή καλή μέρα, για να συνειδητοποιηθούμε σε σχέση με το σήμερα.  Όπως οι μοναχοί στα μοναστήρια που όταν συναντιούνται λένε Ευλογείται……
Κυρίες και κύριοι.
Χαιρετίζω, το συνέδριο της ΠΟΘΑ…
Ως Πρόεδρος, της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ. Ο.Τ. ( Ένωσης Ελλήνων  Τεχνικών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, που από το 1948 προασπίζει τα συμφέροντα των  τεχνικών κινηματογράφου και της Τηλεόρασης.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Ε.Τ.Ε.Κ.Τ. Στην 48ωρη Απεργία 6 και 7 Νοέμβρη:

Η Ε.Τ.Ε.Κ.Τ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.
Στην 48ωρη Απεργία 6 και 7 Νοέμβρη: ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6/11 ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ (μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο)
ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (πλατεία Συντάγματος αρχή Ερμού)



Related Posts with Thumbnails