Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

"Γιατί δεν γίνεται κάτι με max productions?"

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ troktiko

"Πάνω από 300 επαγγελματίες στο χώρο της διαφήμισης έχουν πληγεί απο το κανόνι της Max Productions το οποίο μέρα με την ημέρα εκτυλίσσεται και ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια όλων.


Οι αρμόδιοι φορείς δεν σταματούν αυτούς τους κυρίους οι οποίοι προφανώς το μόνο που επιδιώκουν είναι να εισπράξουν και μετά να εξαφανιστούν...


Ομως:

-Πού είναι οι διαφημιστικές εταιρείες που ανέθεσαν αυτές τις παραγωγές στην Max Productions; (Adel,Bold,Fortune,Solid,Leo Burnett,Upset,Solid,κ.α.)

-Πού είναι οι διαφημιζόμενοι οι οποίοι διαφημίζονται μέσω αυτών των παραγωγών;(Ikea,Ion,Lacta,Hellmans,Wind,Υφαντής,Cretafarm,Γιώτης,Μπάρμπα-Στάθης,κ.α.)

Ολοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αδιαφορούν με αποτέλεσμα το προιόν τους να πουλάει, τα διαφημιστικά να προβάλλονται στην TV και όλοι όσοι εργάστηκαν σε αυτά να παραμένουν απλήρωτοι και να υφίστανται μια τεράστια ζημία σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Κι όμως θα μπορούσαν να βοηθήσουν καθώς η Max Production ακόμα και τώρα εισπράττει τα χρήματά τους..."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails