Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ KODAK

Στις 19 Ιανουαρίου 2012, η εταιρία Eastman Kodak και οι θυγατρικές της που εδρεύουν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες κατέθεσαν εκούσια αιτήσεις υπαγωγής στο άρθρο 11 που αφορά την αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, στο Δικαστήριο Πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών για την Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. Η αναδιοργάνωση της εταιρίας θα επιτρέψει στην Kodak να ενισχύσει την ρευστότητα της τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό, θα αποφέρει κέρδη από μη-στρατηγική πνευματική ιδιοκτησία, θα επιλύσει με δίκαιο τρόπο κληροδοτικές ευθύνες, και θα επιτρέψει στην εταιρία να επικεντρωθεί στις ποιο επιχειρησιακές της δραστηριότητες.

Οι εταιρίες της Kodak που εδρεύουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτείες δεν υπόκεινται στις διαδικασίες του Δηκαστηρίου και συνεχίζουν την δραστηριοτητά τους κανονικά.
Η Kodak και οι θυγατρικές της στης Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να συνεχίσουν κανονικά τις επιχειρηματικές τουρ δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της αναδιοργάνωσης, και καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας:

  • Θα συνεχίζουν κανονικά τα προγράμματα με τους πελάτες τους
  • Οι υπάλληλοι θα πληρώνονται τους κανονικούς μισθούς και τα επιδόματά τους
  • Θα είναι συνεπείς στις μετα-αίτηση υποχρεώσεις τους στους προμηθευτές τους κατα την συνήθη διαδικασία 

Η διαδικασία του Άρθρου11 στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί εναν ισχυρό όπου επικεντρώνεται στην διατήρηση της ανδιοργάνωσης τω επιχειρήσεων που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται.

Πρόσθετες πληροφορίες στο site www.kodaktransforms.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails