Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Προς MAX Productions 16/2/2010

      Καλή σαρακοστή και σε εσάς.Γνωρίζουμε και έχουμε ενημερωθεί για τις πληρωμές τις οποίες έγιναν σε συναδέλφους μας την περασμένη εβδομάδα,αλλα επειδή υπήρξανε και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι έχουνε πάρει επανελελημένα τηλέφωνο στο λογιστήριο σας για πληρωμή και δεν τους δίνετε ακριβές απάντηση, προβαίνουμε και εμείς σε αυτή την στάση απέναντι στην εταιρία σας.

Γνωρίζετε οτι είναι η τρίτη φορά που διακόπτουμε την συνεργασία μας μαζί σας πράγμα που ούτε και εμείς θέλουμε να γίνεται.Ξέρετε βάση του λογιστηρίου σας ποιοί είναι οι ηλεκτρολόγοι και οι μακενίστες που εκκρεμμούν οι πληρωμές τους για τον μήνα κατα πρώτον Ιανουάριο (δηλαδή για ταινίες που εχουνε γίνει Σεπτέμβριο και Οκτώμβριο) και επίσης για τις πληρωμές που εκκρεμμούν να γίνουνε για τους επόμενους μήνες. Βλέπουμε οτι απο την μεριά σας γίνεται προσπάθεια για να καλύψετε τις πληρωμές,σας ενημερώνουμε οτι οι :Χριστοφοράτος Μιχάλης και Γκόγκας Αθανάσιος (Ηλεκτρολόγοι) ειναι αυτοι που ξέρουμε οτι έχουνε πρόβλημα πληρωμών οι οποίοι επαναλαμβάνουμε οτι έχουνε επικoινωνήσει με το λογιστήριο σας επαναλελημένα χώρίς να δίνετε κάποια ακριβές απάντηση.Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για την κίνηση σας ως προς αυτούς και για τους υπόλοιπους συναδέλφους μας.





                Σας ευχαριστούμε
"Κλάδος Ηλεκτρολόγων και Μακενιστών"

Υ.Γ : Τα ονόμα των συναδέλφων τα έχουμε σβήσει για τους ευνόητους λόγους,επειδή απο το  blog ενημερώνονται και αναγνώστες του χώρου μας.Επίσης μετά απο τηλεφωνική εποικινωνία απο το λογιστήριο της  ΜΑΧ ,με τον Καλτεριμιτζή Μπάμπη ενημερώσαμε τα παραπάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails