Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

MAX



Έχω παρατηρήσει ότι σε κάθε μήνυμα που λαμβάνουμε για εταιρείες που χρωστούν σε συνάδελφους αναφέρεται η Max. Αυτή η κακή συνήθεια της Max να μην πληρώνει μέχρι να απειληθεί, υποβιβάζει ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα ως προς την συνεπεία των εταιρειών παραγωγής απέναντί μας. Προτείνω να υπάρξει μια πιο αυστηρή αντιμετώπιση στις εταιρείες που κατ επανάληψη δεν πληρώνουν, για να μπορέσουμε, εν τέλει, μια μέρα να σταματήσουμε την αστυνόμευση των εταιρειών.
Προτείνω λοιπόν για την Max να την ενημερώσομε ότι δεν θα δουλέψει κάνεις συνάδελφος μαζί τους τον Μάρτιο, και θα ξανασυνεργαστούμε μαζί τους από τον Απρίλιο πάλι, αν βεβαίως έχουν εξοφλήσει τα χρωστούμενα τους. Αυτό πιστεύω ότι θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα και σε άλλες εταιρείες που ακολουθούν την ίδια τακτική, να μην πληρώνουν δηλαδή μέχρι να χρειαστούν συνεργείο.

Με εκτίμηση,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails