Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΕΚΤ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


  • θέατρο Altera Pars, Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός.

  • Αγαπητέ (-ή) Συνάδελφε,
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε καλεί σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Καταστατικού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 με ώρα έναρξης 10:00 και λήξης 14:00 στο θέατρο Altera Pars, Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός.

    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

    1. Απολογισμός ενεργειών του Δ.Σ. για το έτος 2012
    2. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
    3. Εργασιακά- Ενέργειες της ΕΤΕΚΤ
    4. Οικονομικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
    5. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής
    6. Έγκριση Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2012 (με μυστική ψηφοφορία)
    7. Έγκριση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2013 (με ανάταση χειρός)
    8. Πρόταση του Δ.Σ. της ΕΤΕΚΤ για αλλαγές στις ταυτότητες των μελών με διετή διάρκεια, βάσει καταστατικού και ανταποδοτικό χαρακτήρα.
    9. Πρόταση Δ.Σ. της ΕΤΕΚΤ για ρύθμιση χρεών από συνδρομές (ψηφοφορία)
    10. Τοποθετήσεις μελών για τα παραπάνω

    Συνάδελφε,

    Τη σημερινή δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους εποχή, είναι σημαντικό να συσπειρωθούμε ώστε να διεκδικήσουμε διαφάνεια, αντικειμενικότητα και σεβασμό απέναντι στους εργάτες του Πολιτισμού. Για αυτό το λόγο θα βοηθούσε το Δ.Σ. να έρθεις προετοιμασμένος και με προτάσεις πάνω στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 16/12/2012 στο χώρο της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ, Βαλτετσίου 25 Εξάρχεια. Στην περίπτωση που και σε αυτή δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 23/12/2012 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα (Βαλτετσίου 25, Εξάρχεια).

    Παρακαλούνται θερμά όσα μέλη διαθέτουν ηλεκτρονική δ/νση (e-mail) να ενημερώσουν τα γραφεία της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ για λόγους διευκόλυνσης στην επικοινωνία μας.

    Συναδελφικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails