Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Fatfree Productions: Νέα εταιρεία παραγωγής

Άρθρο απο το Marketing Week 18 Φεβρουαρίου 2011

Μία νέα εταιρεία, η Fatfree Productions, ξεκινά τη δραστηριότητά της στο χώρο της παραγωγής, από την Τζίνα Περιμένη και τον Γιώργο Αλεξανδρή.

Συνεργάτης της εταιρείας θα είναι και ο γνωστός παραγωγός Χάρης Παδουβάς. Το καινούριο σχήμα φέρνει ένα νέο, φρέσκο concept, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «θα είναι ελαφρύ και ευέλικτο, ενώ θα πλαισιώνεται και θα συμπληρώνεται από έμπειρα στελέχη του χώρου. Έτσι, θα μπορεί να αναλαμβάνει μικρές ή μεγάλες δουλειές, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, ταχύτητα, και απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές»

Ο Γιώργος Αλεξανδρής ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο τον τηλεοπτικών διαφημιστικών παραγωγών πριν δώδεκα χρόνια, αρχικά στο post production τμήμα των εταιρειών PPV και Central Athens, στη συνέχεια ως υπεύθυνος τμήματος animation για παραγωγή του NickelodeonUK και τέλος ως υπεύθυνος παραγωγής στη Spot JWT. Τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάστηκε ως παραγωγός τηλεοπτικών διαφημιστικών στη Cinegram και το τελευταίο διάστημα ως ανεξάρτητος παραγωγός.

Η Τζίνα Περιμένη δραστηριοποιείται στον χώρο τον τηλεοπτικών διαφημιστικών και της τηλεόρασης ως ενδυματολόγος τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και έχει επιμεληθεί ενδυματολογικά μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Πηγή αναδημοσίευσης : http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&cID=2&la=1&arId=34857

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails