Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Pepper: Αποχώρησε η Αργυρώ Διαμάντη

Παρελθόν από την Pepper–All About Events, Film & TV Production, αποτελεί έπειτα από 4 χρόνια η μέτοχος και βασικός παραγωγός των τηλεοπτικών διαφημιστικών ταινιών, Αργυρώ Διαμάντη.


Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας, ως μέτοχος και βασικός παραγωγός των τηλεοπτικών διαφημιστικών ταινιών της εταιρείας Pepper – All About Events, Film & TV Production Ε.Π.Ε., η Αργυρώ Διαμάντη αποχωρεί από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους.

Με αφορμή αυτή την αποχώρηση, η εταιρεία αλλάζει τη μετοχική της σύνθεση, έχοντας ο Κος Ραμάκης Κωνσταντίνος το μεγαλύτερο ποσοστό της εταιρείας και με νέα μετοχικά μέλη τους συνεργάτες της εταιρείας: τους διευθυντές παραγωγής Σαγιά Κωνσταντίνο και Χατζάνη Σπυρίδωνα και την art director Λίγκα Καπλάνη Ευαγγελία.

Ο Διευθυντής της εταιρείας, Κωνσταντίνος Ραμάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Κα Διαμάντη για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και της ευχόμαστε ότι καλύτερο για την επαγγελματική πορεία της από εδώ και πέρα».

Πηγή : http://www.advertising.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails