Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Τέσσερις Έλληνες κινηματογραφιστές ταξιδεύουν στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ούτε μία, ούτε δύο... αλλά τέσσερις θα είναι οι ελληνικές συμμετοχές στο φετινό 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας


που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η δεύτερη ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη Attenberg θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.

Η ταινία παρακολουθεί την Μαρίνα που μεγαλώνει με τον αρχιτέκτονα πατέρα της σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη. Το ανθρώπινο είδος απωθεί τη Μαρίνα. Το παρατηρεί εξ' αποστάσεως, μέσα από τους στίχους του Alan Vega των Suicide, τα ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή των θηλαστικών του Sir Ντέιβιντ Ατένμπορο και τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που της παραδίδει η φίλη της Μπέλλα. Ένας ξένος φτάνει στην πόλη και την προκαλεί σε μονομαχία στο ποδοσφαιράκι, ενώ ο πατέρας της προετοιμάζει τελετουργικά την αναχώρησή του από τον 20ό αιώνα. Η Μαρίνα, ανάμεσα στους δυο άντρες, με την συνεργασία της Μπέλλας, ανακαλύπτει το θαυμαστό μυστήριο της πανίδας.

Η Χώρα Προέλευσης του Σύλλα Τζουμέρκα θα προβληθεί στην Εβδομάδα Κριτικής, ενώ η πολυβραβευμένη Ακαδημία Πλάτωνος του Φίλιππου Τσίτου διεκδικεί το βραβείο Lux.

Παράλληλα, στο διαγωνιστικό τμήμα ταινιών μικρού μήκους θα συμμετάσχει και η μικρού μήκους ταινία Casus Belli του Γιώργου Ζώη.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails