Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Νέο Δ.Σ. στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου


Ο Πρόεδρος του ΕΚΚ Γ.Παπαλιός
 Άρθρο από την enet.gr, Τρίτη 8 Μαρτίου 2011


Τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. «Η επιλογή των προσώπων αποτυπώνει τα κύρια χαρακτηριστικά της στρατηγικής του ΥΠΠΟΤ για την ανάπτυξη του ελληνικού κινηματογράφου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


"Προτεραιότητα δίνεται στην εξωστρέφεια, τη σημασία των νέων τεχνολογιών για τον ελληνικό κινηματογράφο, την υιοθέτηση και προώθηση νέων μοντέλων παραγωγής και διανομής, την υποστήριξη του σεναρίου, την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τη δημιουργία και ενδυνάμωση συνεργασιών με αντίστοιχους οργανισμούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών", προσθέτει το υπουργείο.

Πρόεδρος του Δ.Σ. παραμένειο παραγωγός Γιώργος Παπαλιός. Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει η επίσης παραγωγός, Τατιάνα Καραπαναγιώτη. Μέλη ορίζονται οι: Ίρις Ζαχμανίδου, σκηνοθέτης, Ελίζ Ζαλαντώ, παραγωγός, Χριστίνα Κάλλας, σεναριογράφος-παραγωγός, Χένινγκ Κάμρε, διευθυντής φωτογραφίας και Αντώνιος Κοτζιάς, ειδικός ψηφιακών οπτικών εφέ.

Πηγή αναδημοσίευσης : http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails