Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Σ.ΤΕ.ΚΙ.

Giannis Siorovigas
Συνάδελφοι _ σες.
Γειά σας
Θα επαναλάβω μια επιστολή με τα λεγόμενά μου στις αρχές Μάρτη, λόγο αποριών ορισμένων συναδέλφων.
<< Οι ατομικές προστασίες όπως και το άνοιγμα αλληλεγγύης σε πολλά κοινωνικά θέματα δεν μας βγάζουν πουθενά είναι σαν τις ατομικές συμβάσεις. Δεν μας βγάζουν πουθενά λόγω του ότι οι προσωπικές αξίες είναι διάσπαρτες γεμάτες αγανάκτηση μέσα σε ένα αντικοινωνικό περιβάλλον. Για το εργασιακό μας που είναι απροστάτευτο τι να πούμε; Είναι αναγκαίο να ενδιαφερθούμε πρώτα για αυτό ώστε να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κίνημα με όλες τις προεκτάσεις του .Όμως Εμποτισμένοι οι περισσότεροι από φόβο και ανασφάλεια με ποιόν να συνομιλήσεις , ή ποιόν να εμπιστευτείς παραμένουν στο καβούκι τους ελπίζοντας στο θαύμα του Προκομμένου… .Μεμονωμένοι Προκόπηδες δεν υπάρχουν , λαμόγια παντογνώστες αρκετοί. κ.λ.π .---- .
Εάν όλοι δεν αντιληφθούμε ότι τα ατομικά συμφέροντα, οι ατομικές προβολές, με το να δηλώνουμε υπεράνω όλων ότι είμαστε οι τέλειοι καλλιτέχνες, -όταν λέμε ότι Ήμαστε οι αλάθητοι επαγγελματίες ή οι επαναστάτες για το κοινό καλό, ώστε να μας ακούει το κοντινό μας περιβάλλον και να υπάρχουμε μόνο για αυτούς, με το εφέκαι το τουπέ του εγώ, Αμερικανίζοντας και χαχανίζοντας, κατηγορώντας τους περισσοτέρους ως ανικάνους και ιδιαίτερα λασπολογώντας κατά των μελών της ΕΤΕΚΤ. . λέγοντας μας ανικάνους τεχνικούς ή μη επαναστάτες γιατί έτσι σας βολεύει προσωπικά . Κάποιο άλλο κλήμα πριμοδοτείτε ή τροφοδοτείτε έριδες από αφέλεια όπως παραπάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ…. Σας πληροφορώ ότι το νέο Δ.Σ. είναι υποχρέωσή του να προστατέψει τα ενεργά μέλη της Ένωσης μας, στις όποιες συκοφαντίες κατά μας . Η ΕΤΕΚΤ προσκαλεί όλα μέλη του αγανακτισμένα και μη να βρεθούμε κοντά στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης μη δίνοντας σημασία στους μεμονωμένους λασπολόγους που ανέκαθεν υπήρχαν και ελπίζω να πάψουν να υπάρχουν στο μέλλον >>

Υστερόγραφο:
Θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος με όποιες ανακοινώσεις έχω κάνει μέχρι σήμερα περί συναδελφικότητας και αλληλεγγύης ,ώστε να μην υπάρξουν άλλες επιθέσεις για το πρόσωπό μου και στα πιστεύω μου.
Οι πράξεις είναι αυτές που αποδεικνύουν τα λεγόμενα του καθενός μας έως το αποτέλεσμα τους δικαιωθεί ....
Ο διάλογος πρόσωπο με πρόσωπο θα λύσει πολλά θέματα που είναι απλά και αιωρούνται στο εργασιακό μας περιβάλλον ως απλησίαστα δεδομένα ,γιατί έτσι συμφέρει το σύστημα , ....Το σύστημα λοιπόν δεν επιτρέπει τη συσπείρωση. Φύγετε από τις λάθος κόντρες . Ακούμε παντού για λόγια στημένα :Όπως δεν γίνετε τίποτα , εμείς θα τα φτιάξουμε τα πράγματα ; τώρα καλά τα λέμε αλλά μετά ο καθένας τα προβλήματά του....ωχ αδερφέ δεν βλέπεις..... και άλλα πολλά ..........μην παρασυρόμαστε άλλο απο τα κακός κείμενα ..... τα λόγια είναι λόγια .... Τα έργα θέλουν κόσμο μυαλό και χέρια με ίδιο σκοπό....ο κοινός δρόμος θα μας οδηγήσει σε λιγότερα κενά μέσα στο χάος που βρισκόμαστε.... Οι βάσεις υπάρχουν ας τις θυμηθούμε να τις επαναπροσδιορίσουμε .....Οι κανόνες είναι κανόνες ,και εμείς τους έχουμε ....ας βρεθούμε να τα πούμε...όχι μόνο να περιμένουμε από τους άλλους. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να ενεργοποιηθούμε .....
Ραντεβού στο Σ.ΤΕ.ΚΙ. NA TA ΠΟΥΜΕ ...ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ....
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.....
Ευχαριστώ και πάλι
συναδελφικά Sior

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails