Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Η ΠΑΚΤ για τις εξελίξεις στο Production

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο χώρο των εταιρειών παραγωγής και γα τα πρώην στελέχη των Kino, Max και Cinegram, εξέδωσε η ΠΑΚΤ.


Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων, τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, οι Κino, Μax και Cinegram, ανέστειλαν τη λειτουργία τους χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, αλλά κυρίως χωρίς πρόβλεψη και μέριμνα, τόσο για δεκάδες τεχνικούς και καλλιτεχνικούς συνεργάτες όσο και για τους πελάτες τους, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις με σημαντικές παρενέργειες όπως: Απλήρωτοι δεκάδες τεχνικοί και καλλιτεχνικοί συνεργάτες, οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε προμηθευτές υλικών, υπηρεσιών και εξοπλισμού, ταινίες σε εξέλιξη (ανολοκλήρωτες) εκθέτοντας διαφημιστικές εταιρείες απέναντι στους πελάτες τους, διακοπή διαχείρισης δικαιωμάτων παλαιότερων παραγωγών και αρνητική εικόνα του κλάδου παραγωγής διαφημιστικών ταινιών, έναντι κυρίως των Τραπεζών, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των εταιρειών παραγωγής. Για τους λόγους αυτούς, η ΠΑΚΤ ως όφειλε, διέγραψε από μέλη της τις εν λόγω εταιρείες.


Πρόσφατα ανακοινώθηκαν νέα σχήματα, με συμμετοχή ή συνεργασία προσώπων που είχαν την απόλυτη ευθύνη για τις παραπάνω εταιρείες και τη βλάβη που προκλήθηκε. Οι θέσεις της ΠΑΚΤ είναι ξεκάθαρες. Λειτουργούμε σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά, όπου κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί. Οποιοσδήποτε όμως επαναδραστηριοποιείται, έχοντας υποχρεώσεις από τη συμμετοχή του σε προηγούμενα σχήματα, οφείλει να έχει ρυθμίσει προηγουμένως τις εκκρεμότητές του προς όλες τις κατευθύνσεις, ούτως ώστε να συμβάλει στο κλίμα εμπιστοσύνης που με προσπάθειες και "κόστος" η Ένωσή μας επανέφερε και συντηρεί.

Επιπροσθέτως, οι πιστωτές (συνεργάτες παραγωγής), αλλά και οι πελάτες (διαφημιζόμενοι και διαφημιστικές εταιρείες) θα πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή, συνεργαζόμενοι με τα εν λόγω σχήματα, διότι, σε κάθε άλλη περίπτωση, ο κίνδυνος να επαναληφθούν οι προηγούμενες ατυχείς παρενέργειες είναι μεγάλος. Μια τέτοια εξέλιξη θα βρει αντίθετη την ΠΑΚΤ, η οποία θα δράσει προστατευτικά για τον ευρύτερο χώρο της παραγωγής, όπως οφείλει ηθικά και καταστατικά».

Πηγή αναδημοσίευσης : http://www.advertising.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails