Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 51ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μια λιτή, κινηματογραφική τελετή, ανοίγει αυλαία το 51ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αύριο Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:30 στο Ολύμπιον, υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος «the Speakeasies’ Swing Band!».

To 51ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με ανανεωμένο βλέμμα και εμφανή προσανατολισμό στον ανεξάρτητο κινηματογράφο, υπό τη νέα καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Εϊπίδη, προσκαλεί κοινό και δημιουργούς σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική γιορτή που θα διαρκέσει για δέκα ημέρες, από τις 3 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2010, στην ιστορική έδρα του θεσμού, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, στις αίθουσες του Λιμανιού, Τζον Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, αλλά και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Μετά την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας 127 ώρες του Ντάνι Μπόιλ, μιας αληθινής, συγκλονιστικής ιστορίας, που συντάραξε το κοινό από την πρώτη κιόλας προβολή της.

Πηγή : http://www.filmfestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails