Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κλείσαμε 1 χρόνο και συνεχίζουμε ....

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο η ιδέα έγινε πραγματικότητα, για την δημιουργία ενός blog για τον κλάδο μας. Μέσα από εδώ θέλαμε να ενημερωνόμαστε όλοι μας για τις εξελίξεις στον χώρο μας με σκοπό να έρθουμε πιό κοντά σε όλα αυτά που μας αφορούν στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τα διαφημιστικά και τα εργασιακά που μας απασχολούν στον χώρο μας. Με σχεδόν 400 αναρτήσεις, 240 φωτογραφίες και  κοντά στις 36.000 επισκέψεις, ο πρώτος χρόνος απέδειξε σε όλους μας ότι το πετύχαμε και με το παραπάνω κάτι που δεν είχε γίνει τόσα χρόνια και ειδικά από τους τεχνικούς και αυτούς που ασχολούνται ενεργά με την παραγωγή. Πετύχαμε την ενεργοποίηση ενός μεγάλου μέρους του κινηματογραφικού χώρου να επαγρυπνεί για το μέλλον και για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Πετύχαμε πράγματα που για μερικούς ίσως πριν χρόνια να ακουγόντουσαν δύσκολα και ακατόρθωτα και επίσης δείξαμε ότι όλοι μπορούμε και μέσα από τα δύσκολα να είμαστε ενωμένοι για το μέλλον του χώρου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους από όλες τις ειδικότητες που ανταποκρίθηκαν και μας στήριξαν στο δύσκολο βήμα που κάναμε και συνεχίζουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο  Greek Film Technicians

Κλάδος Ηλεκτρολόγων - Μακινιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails