Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σχέδιο νέου Νόμου Κινηματογράφου (;;)

Από το FORUM της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

Η ΕΤΕΚΤ-ΟΤ έλαβε ανωνύμως το κείμενο που δημοσιεύουμε εδώ και που φέρεται ως το Σχέδιο του νέου Νόμου για την Κινηματογραφική Πολιτική.

Η αλήθεια είναι πως όσοι το διαβάσαμε, συνεκτιμήσαμε πως σίγουρα αποτελεί κάποιο είδος κακοήθους “προβοκάτσιας” που στρέφεται ευθέως κατά του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού, αφού ο πολυδιαφημισμένος ως ιδιαίτερα αναπτυξιακός Νόμος περί Κινηματογράφου δεν μπορεί να είναι αυτό το πρόχειρο, κακογραμμένο, άτολμο, παρωχημένο και κραυγαλέα αντι-αναπτυξιακό σχέδιο που δεν λύνει απολύτως κανένα πρόβλημα ενώ ενδεχομένως δημιουργεί αρκετά καινούργια…

Εντούτοις, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στους πονηρούς καιρούς που διανύουμε κι επειδή ο ανώνυμος αποστολέας μπορεί τελικά να δικαιωθεί και σύντομα να δούμε αυτό το Σχέδιο να βγαίνει για ʽδιαβούλευσηʼ, όποιος/α από τους/τις συναδέλφους -και όχι μόνο- έχει την υπομονή και τη διάθεση να το διαβάσει, με χαρά περιμένουμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά του/της.

Διαβάστε το Σχέδιο Νόμου του Κινηματογράφου 2010 εδώ :
http://www.etekt.gr/forum/showthread.php?t=64

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails