Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

MGM: Ανακοίνωσε σχέδιο χρεοκοπίας


Η αμερικανική εταιρία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών Metro Goldwyn Mayer (MGM) έχει θέσει επί τάπητος το σχέδιο χρεοκοπίας της, προκειμένου να αναδιαρθρώσει το χρέος της που ανέρχεται στα 4 δισ. δολαρίων.
Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες σχετικά με το μέλλον της MGM έλαβε τέλος μετά την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας για την έναρξη των διαδικασιών κήρυξης πτώχευσης.
Η MGM έχει έρθει αντιμέτωπη με μεγάλα χρέη καθώς και με την μεγάλη μείωση στις πωλήσεις DVD, ενώ νωρίτερα φέτος η εταιρία είχε τεθεί προς πώληση χωρίς ωστόσο να βρεθούν οι κατάλληλοι πλειοδότες.

Μέσω της ανακοίνωσης της η MGM διευκρινίζει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χρεοκοπίας, ενώ οι πιστωτές έχουν προθεσμία μέχρι τις 22 Οκτωβρίου να εγκρίνουν το σχέδιο.

Πηγή : http://www.reporter.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails