Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ικανοποιημένοι οι «Κινηματογραφιστές στην ομίχλη»

Οι «Κινηματογραφιστές στην Ομίχλη» είδαμε με μεγάλη ικανοποίηση την ψήφιση από την Βουλή των Ελλήνων του άρθρου για τη θέσπιση φορολογικών κινήτρων στην κινηματογραφική παραγωγή. Είδαμε επιτέλους τον πρώτο καρπό του αγώνα μας και αναμένουμε την άμεση εφαρμογή του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στη διαμόρφωση και υποστήριξαν την ψήφισή...
 του. Πιστεύουμε ότι μόνο τέτοιου είδους αναπτυξιακές κινήσεις μπορούν να βελτιώσουν την οικονομία της χώρας.
Παραμένουμε ωστόσο πιστοί στις δεσμεύσεις μας, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με όποιους τρόπους χρειαστεί, μέχρι την τελική ψήφιση και εφαρμογή, τού εδώ και χρόνια εκκολαπτόμενου Νέου Κινηματογραφικού Νομοσχεδίου, που θα αποτελέσει τη συνολική λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα του χώρου μας.
Στις 3 Μαΐου η νεοσύστατη Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, που προήλθε μέσα από την κίνηση των Κινηματογραφιστών στην Ομίχλη, θα απονείμει τα πρώτα της κινηματογραφικά βραβεία. Θέλουμε αυτή τη βραδιά να βρεθούμε όλοι οι κινηματογραφιστές, αλλά και οι υποστηρικτές μας. Ελπίζουμε ότι σύντομα η ελληνική κινηματογραφική κοινότητα να έχει περισσότερους λόγους για να γιορτάσει.

http://fogfilms.org/?p=731

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails