Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Συνάντηση της ΠΕΤΤΚΚ με Υπ.Εργασίας και Υπ.Πολιτισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ απο την ΠΕΤΤΚΚ

Συνάδελφοι/σες , το Δ.Σ της Π.Ε.Τ.Τ.Κ.Κ θέλει να σας ενημερώσει για τις συναντήσεις με τα υπουργεία που πραγματοποιήθηκαν στις 12/04 με το Υπουργείο Εργασίας & στις 13/04 με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Λόγω ασθένειας του υπουργού κ. Λοβέρδου η συνάντηση έγινε με τον άμεσο συνεργάτη του & αφού του εξηγήσαμε την υπάρχουσα κατάσταση που υπάρχει στον κλάδο μας , του καταθέσαμε & τα σχετικά έγγραφα που αποδείκνυαν την σχέση εργασίας που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, μας διαβεβαίωσε ότι η ηγεσία του υπουργείου σε συνεργασία με την ένωση μας θα κάνει ότι είναι δυνατό για να δημιουργηθεί μια Σ.Σ.Ε η οποία θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζόμενων στον κλάδο μας. Τέλος, του ζητήσαμε να γίνει άμεσα νέα συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου έτσι ώστε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας & στον υπουργό, η οποία θα γίνει σύντομο χρονικό διάστημα.
Στις 13/04 έγινε συνάντηση με τους νομικούς σύμβουλους του Υπουργείου Πολιτισμού & αυτό γιατί εκείνη την ώρα ο υπουργός κ. Γερουλάνος ήταν στη βουλή για την ψήφιση φορολογικού νομοσχεδίου. Εκθέσαμε την κατάσταση που υπάρχει στο χώρο μας όσον αφορά το θέμα των αδειών & ζητήσαμε την αλλαγή της υπάρχουσας υπουργικής απόφασης. Το αποτέλεσμα ήταν ότι θα κάνουμε νέα ΑΜΕΣΗ συνάντηση αφού μελετήσουν τις υπουργικές αποφάσεις & το αίτημα που τους καταθέσαμε , έτσι ώστε να υπάρξει ένα νέο νομικό πλαίσιο που θα ενταχθούμε.
Το Δ.Σ κρίνει επιτυχημένες τις συναντήσεις & θα συνεχίσει να απαιτεί για τα μέλη της ένωσης ότι καλύτερο ώστε να διασφαλιστούν τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας στον εργασιακό μας κλάδο. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ & συντονισμένοι στο σωματείο θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που μαστίζουν το χώρο μας.


Ανακοίνωση μέσα απο το site της Ένωσης : http://www.pettkk.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails