Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Στον Γιώργο Καμπέζα η Max Productions

Ολοκληρώθηκαν οι από καιρού κυοφορούμενες αλλαγές, σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των παραγωγών, τη Max Productions.


Τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας απέκτησε ο Γιώργος Καμπέζας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος από το 2009, εξαγοράζοντας και τα τελευταία ποσοστά των υπόλοιπων μετοχών και ανεβάζοντας το μερίδιό του σχεδόν στο 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Max Productions. Σκοπός του είναι η δημιουργία και ανάπτυξη ομίλου εταιρειών όπου πέρα από τις παραγωγές θα επεκταθεί σε επενδύσεις στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, οπτικοακουστικής παραγωγής και διανομής ψηφιακού σήματος, εισαγωγή και διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, εκτυπώσεις τρισδιάστατων εικόνων και συναφείς εμπορικές δραστηριότητες.


Με κεντρική εταιρεία τη Max Productions, ολοκληρώνεται εντός των ημερών μια σημαντική αύξηση κεφαλαίου κατά 1,3 εκατ. ευρώ για την στήριξη της κεφαλαιακής της επάρκειας, φθάνοντας έτσι το μετοχικό της κεφάλαιο σε 2 εκατ. ευρώ, κάτι πολύ σημαντικό στις παρούσες οικονομικές συνθήκες. Ο νέος μεγαλομέτοχος της εταιρείας, ευχαριστεί θερμά τον ιδρυτή της Max Productions Γιώργο Λουΐζο, για τα χρόνια που αφιέρωσε στην ανάπτυξη της εταιρείας και εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επιχειρηματικά του σχέδια.

Ενημέρωση απο το Marketing Week : http://www.marketingweek.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails