Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΕΤΕΚΤ και ΕΤΙΤΑ κατά ΠΕΤΤΚΚ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ 21/9/09

12.12.09


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΑΡΘ.ΠΡΩΤΟΚ.17

3ης Σεπτεμβρίου & Μάρνη (Ε.Κ.Α.) ΑΘΗΝΑ 12-12-09

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη συζήτηση της δίκης που άνοιξαν τα σωματεία της ΕΤΕΚΤ και της ΕΤΙΤΑ κατά του καταστατικού μας και για την εν γένει κατάργηση του σωματείου μας, τα ανωτέρω σωματεία αρνήθηκαν την πρότασή μας να αναβάλουμε το δικαστήριο μέχρι να τροποποιήσουμε το καταστατικό μας. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της οριστικής του απόφασης μέχρι την τροποποίηση του καταστατικού μας.

Το σωματείο μας, παρά τον πόλεμο που δέχεται από τα υπόλοιπα σωματεία του χώρου, συνεχίζει να εργάζεται για τα συμφέροντα των μελών του.

Το ΔΣ έχει υποβάλλει αιτήσεις στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Πολιτισμού για την επίλυση των καίριων ζητημάτων που αφορούν τα μέλη της ένωσης και οι συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς αναμένονται να οριστούν στο προσεχές διάστημα.

Σήμερα που τα προβλήματα στο χώρο μας είναι σοβαρότερα από ποτέ, σας καλούμε όλους να στηρίξετε ενεργά το σωματείο στη δράση του, προκειμένου να γίνει μια ισχυρή φωνή απέναντι στην εκμετάλλευση των εργαζομένων του χώρου.

ΤΟ ΔΣ



1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ----------

2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - Δέμος Χριστόφορος

3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Ανδρικόπουλος Γιάννης

4. Α.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ----------

5. ΤΑΜΙΑΣ - Κόκκαλης Δημήτρης

6. ΜΕΛΟΣ - ----------

7. ΜΕΛΟΣ - Παπαγεωργίου Γιώργος

Ανάρτηση απο το site της ΠΕΤΤΚΚ : http://www.pettkk.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=31

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails