Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

SHOOT ’N’ RUN!!!

Ο FRANCESCO VITALI και η AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A. παρουσιάζουν για 3η χρονιά το κορυφαίο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

Μέχρι τις 5 Μαΐου η υποβολή συμμετοχών στο διαγωνισμό που φέρνει τους νέους δημιουργούς σε πρώτο πλάνο Αθήνα, 5 Μαρτίου 2010 – Αν ανήκεις σε εκείνους που τα μεγαλύτερα όνειρά τους ξεκινούν με μία κλακέτα κι εκτυλίσσονται πάντα στη σκοτεινή αίθουσα, τότε σύντομα το ταλέντο σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο! Χρειάζεσαι όμως ιδέες, δημιουργικότητα, ομαδικό πνεύμα και …
 ταχύτητα.

The 48 HFP Athens 2010, Shoot ’n’ Run! Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το κορυφαίο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 48 Hour FILM Project θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, από τις 14 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου 2010. Το μεγαλύτερο διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογραφικής δημιουργίας παρουσιάζει την αστείρευτη δημιουργικότητα των ελλήνων κινηματογραφιστών, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο και η δημιουργικότητα μπορεί να γίνονται ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αντίπαλο το χρόνο.
Από τις 14 Μαΐου η Αθήνα θα γίνει ξανά η «Μέκκα» της εναλλακτικής φιλμικής δημιουργίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε ταλαντούχους καλλιτέχνες, από όλη την Ελλάδα. Ατελείωτες ιδέες, φρέσκες εικόνες, ανατρεπτικά σενάρια και μόλις 48 ώρες για να ολοκληρώσουν οι ομάδες που θα υποβάλουν συμμετοχή μία πρωτότυπη ταινία μικρού μήκους (διάρκειας 4–7 λεπτών), να αποδείξουν καρέ – καρέ το ταλέντο τους και να γίνουν πρωταγωνιστές!
Χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ, παγκόσμια προβολή και διασύνδεση με κορυφαίες κινηματογραφικές διοργανώσεις, όπως το International Filmapalooza Festival και το Διεθνές Φεστιβάλ Καννών, περιμένουν, μεταξύ άλλων, την ταινία που θα τερματίσει πρώτη στο διαγωνισμό. Όμως, και για εκείνους που δεν θα κατακτήσουν ένα από τα 21 βραβεία, η ευκαιρία δημοσιότητας θα είναι μοναδική, αφού όλες οι ταινίες θα προβληθούν στη μεγάλη οθόνη. Επιπλέον, οι 3 καλύτερες σε κατάταξη ταινίες θα διανεμηθούν πανελλαδικά από την εταιρεία Audio Visual Enterprises S.A. και θα προβάλλονται πριν από μεγάλου μήκους ταινίες γνωστών ελλήνων σκηνοθετών.
Υπενθυμίζεται ότι το 48 Hour FILM Project είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο στο χώρο του κινηματογράφου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, που διοργανώνεται σε 81 πόλεις παγκοσμίως, με περισσότερες από 200.000 συμμετοχές. Το 2008, ο ηθοποιός–σκηνοθέτης και παραγωγός Francesco Vitali έφερε για πρώτη φορά το φεστιβάλ και στην Ελλάδα. Διοργανώτρια εταιρεία είναι η Just Productions Inc., Executive Producer του φεστιβάλ ο Francesco Vitali και Producer ο Christos Siametis. Στα 2 μόλις χρόνια της διοργάνωσής του στη χώρα μας, το The 48 Hour FILM Project έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία (197 ομάδες, 180 ταινίες, 6.000 δημιουργοί) κι έχει επιτύχει παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών (το 2008), σημαντικές συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου διεθνώς, ευρεία προβολή στα ΜΜΕ κι ένα δυναμικό fan group που μετρά πάνω από 15.000 μέλη.
Αν νομίζεις ότι η ζωή μπορεί να επιφυλάσσει το πιο δυνατό σενάριο για την επιτυχία σου, ξεκουράσου για λίγες ημέρες ακόμη, αλλά στις 14 Μαΐου come, shoot’ n’ run! Μπορεί, αυτή τη φορά, το happy end να έχει την υπογραφή σου. Δήλωσε τώρα και τη δική σου υποψηφιότητα στο www.48hourproject.gr/film

Η υποβολή συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει. T. 210 963 8010

The 48 Hour FILM Project ATHENS 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails