Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ Β.ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ-ΣΚΡΙΠΤ

Μετά από τη συνάντηση της Τρίτης 26.10.10 όλων των τεχνικών κινηματογράφου, τηλεόρασης και διαφήμισης, η οποία ήταν ένα πρώτο κάλεσμα στους ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο, καθώς ήταν η πρώτη αυτού του είδους που ήταν ανοιχτή σε όλους τους επαγγελματίες που απασχολούνται στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη διαφήμιση, και ...είχε στόχο την χαρτογράφηση και τη συσπείρωση του κλάδου, αποφασίστηκε ότι πλέον θα μαζευόμαστε ανά ειδικότητα με σκοπό να ορίσουμε κάποιους υπεύθυνους , να συζητήσουμε τα προβλήματα που απασχολούν την συγκεκριμένη ειδικότητα, ούτως ώστε να πάμε στην επόμενη συνάντηση την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, με συγκεκριμένες προτάσεις που θίγουν τον κλάδο.


Σας καλούμε λοιπόν να ενημερώσετε τυχόν συναδέλφους που δεν έχουν ειδοποιηθεί, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:00 π.μ. στην ΕΤΕΚΤ, Βαλτετσίου 25, 2ος όροφος.

Υ.Γ.: Συναντιομαστε στην ΕΤΕΚΤ λογω ελλειψης χώρου χωρίς να σημείνει ότι είμαστε προσκείμενοι προς το συγκεκριμένο σωματείο.

Θέματα προς συζήτηση:

1. Γνωριμία - 3λεπτη τοποθέτηση των παρευρισκομένων

2. Εκλογή αντιπροσώπων

3. Εντοπισμός προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ειδικότητα

4. Άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος

5. Σχέδιο νόμου στη διαβούλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails