Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

27 Μαρτίου συμμετέχουμε όλοι στην ώρα της Γης

Όλοι μας λίγο ως πολύ έχουμε ακούσει για την παγκόσμια πρωτοβουλία που ακούει στο όνομα ΩΡΑ της ΓΗΣ, με στόχο τη διαμαρτυρία ενάντια στη συνεχή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή που συντελείται τα τελευταία χρόνια.
Η πρωτοβουλία αυτή, στην οποία έχουμε υποχρέωση να συμμετέχουμε άπαντες, ξεκινά από το Σάββατο 27 Μαρτίου με μια συμβολική πράξη, να κατεβάσουμε όλοι τους διακόπτες του ηλεκτρικού για μια ώρα, από τις 8.30 μέχρι τις 9.30 το βράδυ. Η κίνηση αυτή, αν βρει μαζική ανταπόκριση, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους επιμένουν να βιάζουν βάναυσα το περιβάλλον, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες για μας και όλες τις γενιές που έρχονται, στο βωμό του κέρδους και της δήθεν ανάπτυξης που, και πάλι, αφορά λίγους.
Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στον πλανήτη που μέχρι σήμερα έχουμε αφήσει στην τύχη του!

Είναι καιρός να περάσουμε στην αντεπίθεση. Η γή πρέπει να σωθεί. Όλοι μας πρέπει να σωθούμε! Ήρθε η ΩΡΑ της ΓΗΣ!



Η Ελλάδα στην 'πρώτη τριάδα' για την 'Ώρα της Γης 2010

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην πρώτη τριάδα μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην Ώρα της Γης 2010. 15 μέρες απομένουν μέχρι τη φετινή Ώρα της Γης και περισσότεροι από 164 δήμοι και κοινότητες της χώρας έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του WWF Ελλάς, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο «βάθρο των μεταλλίων» για τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όμως, δεν είναι οι μόνοι που δίνουν τον εντυπωσιακό παλμό στην Ώρα της Γης 2010. Η συμμετοχή 140 σχολείων και εκπαιδευτικών οργανισμών, 502 φορέων και επιχειρήσεων, αποδεικνύει πως και φέτος, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30 μ.μ. η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, στον πλανήτη.

http://www.wwf.gr/earthhour/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails