Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Οχι περικοπές σε ιδιωτικό τομέα

Ουδέποτε μου έχει τεθεί μέχρι σήμερα από την Κομισιόν θέμα επέκτασης της περικοπής μισθών και επιδομάτων και στον ιδιωτικό τομέα, τόνισε χθες στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εργασίας Α. Λοβέρδος, στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Απασχόλησης....


Απαντώντας σε σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις, ο κ. Λοβέρδος διαβεβαίωσε ότι σε καμία από τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε στην Αθήνα διαδοχικά με τον αρμόδιο για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπο, Ολι Ρεν, και την τρόικα των εμπειρογνωμόνων της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ δεν του τέθηκε ζήτημα περικοπής επιδομάτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
Ο κ. Λοβέρδος είπε επίσης ότι στη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Απασχόλησης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ομολόγους του «για τον αγώνα που κάνει η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την κρίση και τη διεθνή κερδοσκοπία» και ανέπτυξε το περιεχόμενο και τους επιδιωκόμενους στόχους από την κυβέρνηση με την υιοθέτηση των πρόσθετων οικονομικών μέτρων.
Οι υπουργοί Απασχόλησης ενέκριναν την πρόταση της Κομισιόν για τη διάθεση «μικροδανείων» ύψους μέχρι 25.000 ευρώ σε άνεργους κυρίως, για να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση. Τα δάνεια αυτά θα δίνονται επίσης και σε μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι και 10 εργαζόμενους και των οποίων ο κύκλος των εργασιών δεν ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.
ethnos.gr

Ενημέρωση απο το Troktiko http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_1896.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails