Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ PLD PRODUCTIONS

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ PLD PRODUCTIONS ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, (ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ), ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ " ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ".
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ)
ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ).
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΣΩΣΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΤΛ.).
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails