Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Καλούμε όλους του τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Δράμας και Καβάλας σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Δράμας την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 12.00 (μεσημέρι).
Η παρουσία όλων, είτε είναι μέλη μας είτε όχι, θεωρείται απαραίτητη και αποτελεί μονόδρομο για την επίλυση των εργασιακών προβλημάτων που υφίστανται ...
σήμερα στους δύο Νομούς.
Η τήρηση των νόμων και της ΣΣΕ είναι η ελάχιστη υποχρέωση των ιδιοκτητών των καναλιών. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η επίλυση των εργασιακών διαφορών στις δικαστικές αίθουσες.
Το μόνο που ζητάμε εμείς οι τεχνικοί που εργαζόμαστε πίσω από τα λαμπερά φώτα της τηλεόρασης είναι να έχουμε δουλειά με τις στοιχειώδης αξιοπρεπείς συνθήκες.
Νομίζουμε ότι η συνάντηση αυτή, αφ ενός μεν θα πρέπει να στείλει ένα μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση και αφ εταίρου να αποτελέσει την απαρχή ενός διαλόγου με τους εργοδότες που θα οδηγήσει στην αποκατάσταση της διαταραγμένης εργασιακής ειρήνης.

Ενημέρωση απο το Troktiko http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails