Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ανάρτηση αναγνώστη για PLD Productions σε γνωστό blog

"Πληρώστε κύριε Παναγιωτάκη τον κόσμο της PLD"

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ;ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ;


"Ακόμα μεγαλύτερη η «μαύρη τρύπα», στην εταιρία παραγωγής pld, εκτός από τα συνεργεία που δουλεύουν στο Love bites, στο κάρμα και στον κύριο και κυρία Πέλς, και στον Dr. Ρούλη, είναι απλήρωτοι όλοι οι δημοσιογράφοι του Conn x παρόλο που η εν λόγω εταιρία πληρώνεται κανονικότατα από τον ΟΤΕ, και όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις σειρές.

«Δεν έχουμε να πληρώσουμε τα ενοίκια μας, το ρεύμα μας και πεινάμε !!», λέει ένα συνεργάτης της εταιρίας μας και εμείς οι ίδιοι θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα σ' αυτούς που έχουν περισσότερη ...
ανάγκη.
Ο "παραγωγός" Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της κυρίας Κούρκουλα του ΠΑΣΟΚ αδιαφορεί πλήρως για τις κραυγές απελπισίας τόσων ανθρώπων, επειδή ΞΕΡΕΙ οτι λόγω των διασυνδέσεων του με το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο δεν πρόκειται να πάθει τίποτα !! Ούτε ΣΔΟΕ, ουτε ΙΚΑ, ουτε Επιθεώρηση Εργασίας πατάει ποτέ εκεί μέσα, παρά τις καταγγελίες !!! Και ο ΑΝΤ1 πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τις παραγωγές, απλά αυτός ο κύριος παίρνει τα λεφτά που πρέπει να δώσει στους εργαζόμενους για να αγοράζει Cayenne και να κυκλοφορεί με πούρο.

Παρ' όλα αυτά ο κύριος Παναγιωτάκης, έχει πάρει έγκριση για καινούργιες Παραγωγές την καινούργια σεζόν, από σχεδόν όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς."

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ενημέρωση απο Troktiko : http://troktiko.blogspot.com/2010/03/pld_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails