Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ARRI M18 1800W Daylight with MAX-Reflector-Technology

Νέα φωτιστικά σώματα απο την ARRI

M18 1800W Daylight with MAX-Reflector-Technology

Ο M18 είναι ένας 1800W lamphead στυλ ARRIMAX, συνδυάζοντας την Ακαδημία Επιστημονικής και Τεχνικής Βραβευμένο φακό-λιγότερο οπτική τεχνολογία της ARRIMAX με την καινοτόμο Γαλάζιο σχέδιο. Το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική νέα τάξη HMI του, ως μικρό ως PAR 1200W, αλλά με ένα 70 τοις εκατό υψηλότερο φωτός.
Η "BABYMAX" δίνει μια εντυπωσιακά ακόμη και διάδοση πορείας που ρίχνει τραγανή σκιές και είναι ρυθμιζόμενο 20-60 βαθμούς δεν απαιτούν φακούς σπάτουλα.
 Η χρήση ενός λαμπτήρα 1800W καθίσταται δυνατή από την ευρεσιτεχνίας True Blue Cross ψύξης * σύστημα, το οποίο διατηρεί ροή αέρα σε οποιαδήποτε γωνία κλίσης. Αυτό κρατά όλα τα μέρη των fixture εντός ασφαλών ορίων εργασίας. Η M18 χρησιμοποιεί τα ίδια εξαρτήματα και τα καλώδια ως το ARRISUN 12? Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί με ένα 1200W λυχνία και τροφοδοτείται από είτε το σκοπό σχεδιασμένη EB1200/1800 ή οποιαδήποτε ARRI 1200W έρμα.
Η M18, όπως και όλα Γαλάζιο Φόρεμα lampheads, χρησιμοποιεί barndoors κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής κράμα που είναι λιγότερο ευπαθή σε κάμψη. Άλλες καινοτομίες True Blue περιλαμβάνει το δίσκο τριβής από ανοξείδωτο χάλυβα, που κλειδώνει το lamphead ασφαλώς ακόμη και όταν χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο Χίμαιρα. Συντήρηση και επισκευές ευκολότερη με γρήγορη, εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εσωτερικά μέρη. Για εξωτερική χρήση IP23 της M18 του συντελεστή αντέχει αντοχής στις καιρικές συνθήκες, ακόμη και με γνώμονα βροχή.
Σύμφωνα με την αδελφή του προϊόντος M18, το AS18, είναι επίσης δυνατό να μετατραπούν σε φακό
λειτουργία με την εγκατάσταση ενός ανακλαστήρα στυλ ARRISUN και ARRISUN 12 φακούς, με αποτέλεσμα το 6-65 βαθμό εξάπλωση πορείας.

Ενημέρωση στο επίσημο site της εταιρίας ARRI : http://www.arri.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails