Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Ταινία θα γίνει η ιστορία του 15χρονου Αλέξη

Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 και ο θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι το θέμα μίας νέας τανίας.

Η ιστορία του 15χρονου μαθητή που πέθανε από τα πυρά αστυνομικού συγκίνησε το Χόλιγουντ κι έδωσε αφορμή στον σκηνοθέτη Δημήτρη Βόρρη, που ζει κι εργάζεται στο Los Angeles, να γυρίσει μία ταινία. Ο τίτλος της θα είναι "December riots", που σημαίνει οι μαχητές του Δεκέμβρη....


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το project της ταινίας είναι σχεδόν έτοιμο και πολλά από τα γυρίσματα θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου στην Αθήνα, στον τόπο που έγιναν τα δραματικά γεγονότα. Ο δημιουργός έζησε από πρώτο χέρι τις διαδηλώσεις του Δεκεμβρίου αφού... βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα είχε εγκλωβιστεί την ώρα εκείνη σε κεντρικό κινηματογράφο.

Κάπως έτσι, θα ξεκινήσει η ταινία που θα περιλαμβάνει και πολλά στοιχεία μυθοπλασίας σε σενάριο του ίδιου σκηνοθέτη και του Μιχάλη Κοκκινάρη. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Metaphor Entertainment, με την συμβολή του Δημήτρη Βόρρη αλλά και Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών που αγαπούν τον κινηματογράφο.Το μότο του "December Riots", που θα χρησιμοποιηθεί στην αφίσα, είναι η ελληνική ρήση του στρατηγού Ιφικράτη: "Η ιστορία της γενιάς μου ξεκινάει με εμένα, η δική σου τελειώνει με εσένα"

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails