Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Ένταση στα γραφεια της Max Production"

Απο το troktiko

"Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία βρέθηκαν απέξω από το κτίριο όπου έλαβαν χώρα δυσάρεστα γεγονότα. Μία κυρία εκπρόσωπος της εταιρείας ήταν στην είσοδο όπου τελείως προκλητικά μίλαγε με άσχημο τρόπο στους εργαζόμενους που είχαν μαζευτεί για...


να δούνε τι μέλι γενέσθαι με τα δεδουλεύμενα τους. Μετά από αψημαχίες και ανταλλαγή σκληρών διαλόγων με δικηγόρο υποβλήθηκε μήνυση όπου με παρουσία περιπολικού οδηγήθηκε στο Αστ.Τμήμα Αμαρουσίου (δίπλα του νοσ. ΥΓΕΙΑ ) αυτόφωρο και λόγω του τριημέρου θα εκδικασθεί την Τρίτη. Μετά έξω από τα γραφεία της MAX μαζεύτηκαν μαζί με τους εργαζόμενους και οι συνεργάτες ελεύθεροι επαγγελματίες που είτε έχουν στα χέρια τους ακάλυπτες επιταγές είτε απλήρωτα τιμολόγια. Στα χείλη όλων μία πρόταση υπήρχε "αλήτες λαμόγια μας φάγατε τα λεφτά". Γιατί πραγματικά η εταιρεία αυτή είχε κάνει τεράστιες δουλειές διαφημηστικά συναυλίες αλλά όπως φαίνεται ένας ακόμη επιχειρηματίας που μπέρδεψε την είσπραξη με το κέρδος."

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/max-production.html

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails