Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Προβολή της Μυκόνου μέσω αυστραλιανής ταινίας

Πρεμιέρα στη Μύκονο στις 29 Μαΐου «The Kings of Mykonos»

Η νέα αυστραλιανή ταινία «Wog Boy 2: The Kings of Mykonos» ( «Βασιλιάδες της Μυκόνου» ), η οποία θα προβάλλεται από την ερχόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους της Αυστραλίας, παρουσιάζεται με έντονο τρόπο από αυστραλιανά ΜΜΕ.


Μέρος της ταινίας γυρίστηκε στη Μύκονο, η οποία αναμένεται να ωφεληθεί τουριστικά από την προβολή της ταινίας. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ελληνοαυστραλός Πίτερ Ανδρικίδης, ενώ στους ηθοποιούς συγκαταλέγονται οι γνωστοί Ελληνοαυστραλοί κωμικοί Νίκ Γιαννόπουλος και Άλεξ Δημητριάδης.


Ολοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων «The Age» ( Μελβούρνη) και «The Sydney Morning Herald», με τίτλο «Ωδή σε μια ελληνική επιστροφή», αναφέρονται στην επιτυχία παλαιότερων ελληνικών κωμωδιών, φέρνοντας ως παράδειγμα την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά», αλλά και παλαιότερες επιτυχίες Ελληνοαυστραλών, όπως η τηλεοπτική σειρά «Acropolis Now» και η ταινία «Wog Boy 1».

Η επιλογή της Μυκόνου, για τα γυρίσματα της ταινίας «Wog Boy 2», έγινε για να δείξει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της σημερινής Ελλάδας, επισημαίνει ο πρωταγωνιστής της ταινίας Νικ Γιαννόπουλος και προσθέτει: «Πήγα στη Μύκονο το 1992 και την ερωτεύτηκα». Πράγματι, το όμορφο τοπίο της Μυκόνου φαίνεται να είναι το ισχυρό στοιχείο της ταινίας. Την άποψη ότι το κοινό που θα δει την ταινία, θα θελήσει οπωσδήποτε να επισκεφθεί τη Μύκονο, υποστηρίζει και ο ηθοποιός Άλεξ Δημητριάδης.

Η ιστορία με δύο λόγια

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) που έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο), για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας άγνωστος σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μια ταβέρνα στη Μύκονο!

Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν... τρικλοποδιές. Η Εφορία του ζητάει να πληρώσει ως φόρο κληρονομιάς ένα εκατομμύριο ευρώ και σιγά σιγά θα ανακαλύψει πως, αν δεν αποδεχθεί τις τοπικές συνήθειες και τη «βοήθεια» που του προσφέρεται από τους ντόπιους, δεν θα καταφέρει να αγγίξει τη δελεαστική κληρονομιά...

Η γοητευτική τραγουδίστρια Ζωή (Ζέτα Μακρυπούλια), ο πλούσιος τοπικός μεγαλοπαράγοντας Μιχάλης (Αλεξ Δημητριάδης), ο Έλληνας «κλασικός» ταβερνιάρης Σζίμη ( Δημήτρης Σταρόβας), η γυναίκα του Βούλα (Γαλήνη Σσεβά), ο γυναικοκατακτητής με την «απολλώνια» ομορφιά Πιερλουίτζι (Κέβιν Σόρμπο), η Μις Ιτάλια Ένζα (Κοσίμα Κόππολα), ο τοπικός αστυνομικός (Μάνος Γαβράς) και πολλές ακόμη «προσωπικότητες» του νησιού εμπλέκονται με διάφορους τρόπους στην ιστορία, δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ανατροπές.

http://www.kathimerini.gr/
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails