Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΑΧ Productions

Όσο αφορά νεότερα από την εταιρία MAX Productions έχουνε ως εξής:

Οι υπάλληλοι της εταιρίας έχουνε έρθει ήδη σε επικοινωνία με δικηγόρο και σήμερα έγινε επίσχεση της εταιρίας από τους εργαζόμενους σε αυτή.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Δ.Παραγωγής Γιώργο Τσίτσα  μας είπε ότι γίνονται ήδη ενέργειες από αυτών και από άλλους συναδέλφους του χώρου μας, για να βρουν δικηγόρους και να ακολουθηθούν τα νόμιμα για τους εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρίας MAX για να γίνει καταγγελία πριν η ίδια κηρύσσει πτώχευση, παράδειγμα όλων μας των περασμένο χρόνο την ΚΙΝΟ.
Επίσης ο κ. Λουίζος Γιώργος του διαβεβαίωσε ότι θα αποπληρώσει το χρέος της εταιρίας μέχρι και της 2 Δεκεμβρίου 2009 όπου ο ίδιος βρισκότανε στην θέση του προέδρου, ακόμα και αν γίνει πτώχευση αυτής.

Αύριο Τρίτη 11/5 το πρωί θα ξανά επικοινωνήσουμε με τον Δ.Παραγωγής για να μάθουμε ότι νεότερο γίνει με όλα αυτά. Σίγουρα όμως κατά το μεσημέρι θα σταλεί προς όλους τους συναδέλφους του κλάδου μας, μήνυμα για ότι ενέργεια χρειαστεί να κάνουμε άμεσα και να ακολουθήσουμε με νόμιμο τρόπο την αποπληρωμή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails