Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Κανόνι στο χώρο της διαφήμισης

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ troktiko.blogspot.com

Αγαπητέ τρωκτικέ,


Εδώ και 10 ημέρες η εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών MAX PRODUCTIONS στο Μαρούσι στήνει μια τεράστια κομπίνα εις βάρος όλων αυτών των συντελεστών που συνεργάστηκαν μαζί της τους τελευταίους μήνες. Μιλάμε για εκατοντάδες καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι...

έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το έργο τους και οι διαφημίσεις αυτές είναι στο αέρα και προβάλλονται συνεχώς. μέσα από αυτές διαφημίζονται μεταξύ άλλων οι εξής διαφημιζόμενοι: IKEA, MILLENIUM BANK, ION, CRETA FARM, LACTA, ΓΙΩΤΗΣ, AVA, κ.α.

Όλοι αυτοί οι συντελεστές (σκηνοθέτες, βοηθοί, τεχνικοί, ερμηνευτές, προμηθευτές, κ.α. παρακαλάνε καθημερινά για τα δεδουλευμένα τους έναν υποτιθέμενο νέο ιδιοκτήτη ο οποίος αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που η εταιρεία του έχει αναλάβει με βάση συμβάσεις, αναθέσεις,τιμολόγια, εκδοθείσες επιταγές).

Καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει δραστηριοποιείται στην μακρινή Αυστραλία (?), το πιο πιθανό είναι ότι σε λίγες ημέρες θα έχει εξαφανιστεί εκεί από όπου διατείνεται ότι προήλθε μαζί με κάποια εύκολα εκατομμύρια ευρώ.

Άραγε όλοι αυτοί οι διαφημιζόμενοι που του ανάθεσαν την διαφήμιση των προϊόντων τους στην εταιρεία αυτού του κυρίου θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια?

Θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της προβολής των προϊόντων τους στην TV, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών τους χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι τόσοι άνθρωποι εν μέσω οικονομικής κρίσης καταστρέφονται οικονομικά?

Η σιωπή εδώ οδηγεί σε νέο κανόνι στην αγορά.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5247.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails