Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Ανακοινώσεις απο την ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

Ανακοινώσεις του Δ.Σ. για απεργιακές κινητοποιήσεις και για συνδρομές μελών στην ΕΤΕΚΤ-ΟΤ.
Η ένωση λόγο των επιχορηγήσεων που σταματήσανε να δίδονται απο το Υπ.Πολιτισμού έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Διαβάστε τις 2 ανακοινώσεις της ένωσης

Απεργιακές Κινητοποιήσεις


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΚΤ σε συνεδρίαση του στις 7/5/2010 αποφάσισε ότι η Ένωση θα συμμετέχει σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση που κηρύσσεται από τη ΓΣΕΕ και καλεί όλα τα μέλη της να δίνουν δυναμικά το παρόν.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΚΤ

Συνδρομές μελών


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τόσο έντονα το χώρο μας, έχει φέρει σε δύσκολη θέση και τα οικονομικά της Ένωσής μας. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τα μέλη που έχουν υπόλοιπο συνδρομών να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες που όλοι έχουμε, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε έστω και με μέρος της οφειλής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Ένωσης, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 10:00 - 18:00.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να επισκεφθείτε τα γραφεία μας, μπορείτε να καταθέσετε τις συνδρομές σας στην Εμπορική Τράπεζα, στο λογαριασμό που διατηρεί η Ένωση: 82879242 και αριθμό ΙΒΑΝ: GR29 0120 0420 0000 0008 2879 242, βάζοντας το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails