Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Δημοσίευμα του Νooz.gr για την παραίτηση της Δ.Μουζάκη

Άρθρο απο το http://www.nooz.gr/

Η απερχόμενη διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με επιστολή της ευχαριστεί για την πολύχρονη και άκρως εποικοδομητική συνεργασία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Φ.Κ.Θ., τα στελέχη και τους συνεργάτες του Οργανισμού, όλους τους παράγοντες, λειτουργούς και εργαζόμενους του κινηματογραφικού χώρου και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης.


Ποια θα είναι όμως αυτή και θα είναι άραγε σε θέση να διοργανώσει το ερχόμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου τον ...
Νοέμβριο. Εν μέσω οικονομικής κρίσης και με το Υπουργείο Πολιτισμού να περικόπτει τις επιχορηγήσεις και τις δαπάνες από παντού, το νομοσχέδιο για τον κινηματογράφο να μην έχει ακόμα ψηφιστεί και την πλειοψηφία των Ελλήνων κινηματογραφιστών να ''μποϊκοτάρουν'' το Φεστιβάλ, θα μπορέσει άραγε να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου τον Νοέμβριο.

Η κυρία Μουζάκη είδε τα σκούρα και αποχώρησε πριν την... καταιγίδα. Η επόμενη διοίκηση όμως - όταν αυτή οριστεί... - θα έχει να λύσει κυριολεκτικά τον γόρδιο δεσμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails