Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Κατάληψη στην MAX Productions

Μετά απο ενημέρωση που είχαμε απο συνάδελφο του χώρου μας σας ενημερώνουμε για την εξής εξέλιξη όσο αφόρα την εταιρία MAX Productions :


Πολλοί συνάδελφοι του χώρου μας είχαν την υπόσχεση ότι μέχρι χθές θα έπαιρναν τα χρωστούμενα, κάτι που δεν έγινε.Εξαφανισμένος ο νέος αλλά και ο παληός ιδιοκτήτης (άμεσα υπεύθυνος όσων συμβαίνουν) και αντ΄αυτών υπήρχε μόνο οι παρουσία δύο μπράβων!
Έγινε συνάντηση των υπαλλήλων με δικηγόρο για να ενημερωθούν τι είναι φρονιμότερο να κάνουν.Υπάρχουν επιταγές που λήγουν την προσεχή εβδομάδα, με άγνωστη την στάση της ΜΑΧ στο αν θα ζητήσουν αλλαγή με άλλες (κάτι που είχαν κάνει) σε μακρύτερες ημερομηνίες ή θα αφήσει να σφραγιστούν.
Εκτός των μόνιμων υπαλλήλων υπάρχει πλήθος προμηθευτών με επιταγές στα χέρια, άλλοι με κομμένα τιμολόγια και συνάδελφοι του κλάδου μας που θα μείνουν με την απορία αν θα πληρωθούν ποτέ.
Το ίδιο σκηνικό που ζήσαμε με την ΚΙΝΟ μάλλον το ίδιο παει να γίνει και την παραπάνω εταιρία.
Θα θέλαμε να ξέρουμε ποιά είναι η θέση της ΠΑΚΤ, μέλος της οποίας είναι η ΜΑΧ, σε αυτά που συμβαίνουν. Ας μην σιωπήσουμε ακόμη μια φορά στο ίδιο σκηνικό.

Μήπως έφτασε η ώρα να κόβεται το τιμολόγιο με την πληρωμη?
Και μήπως έφτασε η ώρα η πληρωμή να γίνεται με το τέλος της εργασίας?

Ενημερώστε όλους τους συνάδέλφους για την κατάσταση που επικρατή στην εταιρία.

1 σχόλιο:

  1. Ωραιο καταντημα , να ειναι κερδισμενοι οσοι δε καταφεραν να κανουν μεροκαματο τον τελευταιο χρονο. ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails