Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Άρθρο 39 από την αιτιολογική έκθεση προς την Βουλή των Ελλήνων

Το άρθρου 39 από την αιτιολογική έκθεση του νέου σχεδίου νόμου του κινηματογράφου πρός την Βουλή των Ελλήνων, για ότι αφορά παλαιούς σπουδαστές των Σχολών Κινηματογραφίας - Τηλεόρασης.

Με την προτεινόμενη ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα σε παλαιούς σπουδαστές των Σχολών Κινηματογραφίας-Τηλεόρασης που προβλέπονται από το άρθρο 3 του ν.1158/1981 (εγγραφέντες μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2000-2001) και οι οποίοι είτε ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2002-2003 αλλά δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το
Υπουργείο Πολιτισμού μέχρι και το έτος 2004 (οπότε και διενεργήθηκαν οι τελευταίες σχετικές εξετάσεις) είτε συμμετείχαν και δεν κρίθηκαν επιτυχόντες να λάβουν μέρος σε ειδικές διπλωματικές εξετάσεις προκειμένου να λάβουν οριστικό τίτλο σπουδών. Κλείνει έτσι μία χρόνια εκκρεμότητα η οποία δημιούργησε εμπόδια στην επαγγελματική σταδιοδρομία των εν λόγω σπουδαστών λόγω της διακοπής της εποπτείας των εν λόγω Σχολών από το Υπουργείο Πολιτισμού το έτος 2004.

Πηγή : http://www.hellenicparliament.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails