Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αναψαν τα αίματα

Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών με ανακοίνωσή της ξαναζητάει από τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να αποσύρει το κινηματογραφικό νομοσχέδιο.

Η ΕΕΣ υποστηρίζει ότι κατά τη διαβούλευση «τα κείμενα κατά του νομοσχεδίου υπερψηφίστηκαν». Αναφέρει ενδεικτικά το κείμενο των 5 παλιών προέδρων του Κέντρου Κινηματογράφου και συμβούλων Κινηματογραφίας, καθώς κι εκείνα των Κώστα Φέρρη, Σπύρου Ταραβήρα, Ταινιοθήκης της Ελλάδος, ΕΕΣ κ.ά. Αντίθετα, όπως υποστηρίζει η Εταιρεία Σκηνοθετών, τα κείμενα υπέρ του νομοσχεδίου, όπως των «Κινηματογραφιστών στην Ομίχλη», έλαβαν λιγότερες ψήφους. Η ΕΕΣ γκρουπάρει, μάλιστα, τις «ψήφους» και τις βγάζει 4.952 αρνητικές και 399 θετικές. Βέβαια, όπως πρέπει να ξέρει η ΕΕΣ, η διαβούλευση δεν είναι δημοψήφισμα με αυθαίρετη «καταμέτρηση ψήφων». Γι' αυτό και από το ΥΠΠΟΤ φτάνει το μήνυμα ότι οι βασικές αρχές και κατευθύνσεις του νομοσχεδίου δεν θα αλλάξουν. Ευτυχώς, εδώ που τα λέμε.

Β.ΓΕΩΡΓ.


Πηγή : http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails