Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση μίσους

Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τρεις Ελληνες σκηνοθέτες, οι Κωνσταντίνος Γιάνναρης (φωτ.), Χρήστος Βούπουρας και Γιώργος Κόρρας, παραλίγο να πέσουν θύματα ξυλοδαρμού από μέλη της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Αττικής.

Η επίθεση δεν προοριζόταν για τους τρεις -κοίτα ειρωνεία- φιλομετανάστες σκηνοθέτες, αλλά για δύο Αφγανούς, τους οποίους έβαλαν στο μάτι 8 νεαροί ροπαλοφόροι. Οι μετανάστες κατάφεραν να ξεφύγουν και οι Χρυσαυγίτες αποφάσισαν να ξεσπάσουν στους αυτόπτες μάρτυρες. Ετσι, οι σκηνοθέτες κατέφυγαν σε ένα μπανγκλαντεσιανό κατάστημα. Οι Χρυσαυγίτες χτυπούσαν τα τζάμια και προσπάθησαν να καταστρέψουν τα σιδερένια ρολά. Οι εγκλωβισμένοι σκηνοθέτες και 10 Μπανγκλαντεσιανοί τηλεφώνησαν στο 100, που ήρθε αμέσως. Και τότε άρχισε ένας άλλος «γολγοθάς»: να πείσουν τους αστυνομικούς ότι δεν κινδύνευαν από τους μετανάστες, αλλά από τους Χρυσαυγίτες!

Χ.Ι.Π.

Πηγή : http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails