Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

«Έκλεψαν» την υπογραφή του Παντελή Βούλγαρη


Σύμφωνος με το σχέδιο νόμου για τον κινηματογράφο
Μία έκπληξη περίμενε τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, όταν είδε την υπογραφή του σε λίστα υπογραφών, που κυκλοφορεί και με την οποία ζητείται η απόσυρση του σχεδίου νόμου για τον κινηματογράφο.



Όπως ανέφερε το σύνολο του νομοσχεδίου το βρίσκει θετικό: «ο νόμος πρέπει να ψηφιστεί και κυρίως να εφαρμοστεί, χωρίς να αλλοιωθεί ο αναπτυξιακός του χαρακτήρας. Η ομάδα των ενεργών ελλήνων κινηματογραφιστών,
 που εκπροσωπεί τη Ελλάδα στο εξωτερικό και που συγκινεί, αλλά και αφυπνίζει το ελληνικό κοινό, ήρθε η ώρα, επιτέλους, να έχει τον νόμο, που θα προστατεύει την πολυφωνία της κινηματογραφικής έκφρασης και θα δίνει περισσότερες ευκαιρίες στην ανεξάρτητη παραγωγή». Όσο για το θέμα της υπογραφής: «Η υπογραφή μου υπεκλάπη από ένα κείμενο, που αφορούσε συγκεκριμένα το ζήτημα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, της οποίας είμαι μέλος. Τι κατάντια!».


Πηγή : http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails