Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σας ευχαριστούμε όλους !!!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

αισίως εχτές 4 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση του νέου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού για την ενίσχυση και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης. Ως κλάδος Ηλεκτρολόγων Χ.Φ.Σ., ύστερα από κάλεσμα που είχαμε κάνει σε όλους, για να ψηφίσετε και να στηρίξετε τις προτάσεις και τις εισηγήσεις μας, μάλλον έπιασε τόπο και σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την στήριξη που μας δείξατε. Το σχόλιο μας έλαβε 201 θετικούς  ψήφους έναντι 8 αρνητικών. Τονίζουμε ότι, το σχόλιο μας στην διαβούλευση στο Άρθρο 3/ Τεχνικού προσωπικού, ήτανε με μεγάλη διαφορά το πρώτο σε ψήφους και γενικά σε όλη την διαβούλευση.

Εμείς ως κλάδος δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά με τις πράξεις μας και με τις κινήσεις μας που έχουμε κάνει τόσο καιρό και πάντα ενωμένοι κάτω από δυσκολίες που έχουμε συναντήσει κατά καιρούς. Ελπίζουμε για κάτι καλύτερο σε αυτόν το νέο νόμο που έρχεται, αλλά και για την συνέχεια στον κλάδο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους για την συνέχεια.

Με εκτίμηση
Κλάδος Ηλεκτρολόγων Χ.Φ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails