Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Το AshleyWorldgroup σε Μάλτα και Λιβύη"

"Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου υπεγράφη στη Μάλτα η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της διαφημιστικής εταιρίας Lighthouse και του ομίλου AshleyWorldgroup.

Η Lighthouse είναι μέσα στις τρεις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες της Μάλτας με δεκαετή παρουσία στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας τόσο στη Μάλτα όσο...
και στη Λιβύη. Με πελάτες όπως Nestle, Subaru, Elite, Benecol, Mediterannean Bank, Ministry of Fineance κ.α. και με την επωνυμία Lighthouse & Ashley από σήμερα η εταιρία εκπροσωπεί όλες τις εταιρίες του AshleyWorldgroup (Le Spot, United Media, Politics, Zenteam, Alco) σε Μάλτα και Λιβύη.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας των δύο εταιριών παρόντες ήταν ο Πρωθυπουργός της Μάλτας κ. Lawrence Gonzi, εκπρόσωπος της Βουλής της Μάλτας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Μάλτα κ. Αλέξανδρος Ράλλης, ο Μάκης Σεριάτος, Πρόεδρος Ashley Worldgroup, ο Roderick Muscat Monsigneur Πρόεδρος της Lighthouse και ο Jack Αδάμης, Regional Director του AshleyWorldgroup."

Πηγή troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails