Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Workshop Final Cut Studio Pro στις 26-6-2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η εταιρία I SQUARE (Τμήμα Επαγγελματικών Εφαρμογών), που αντιπροσωπεύει την APPLE στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την ΕΤΕΚΤ καλεί τα μέλη της ΕΤΕΚΤ σε ένα εργαστήριο με εκπαιδευτές της APPLE για το σύστημα FINAL CUT STUDIO PRO.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις εφαρμογές:


 FINAL CUT
 COLOR
 COMPRESSOR
 DVD STUDIO PRO
 SOUNDTRACK PRO
 MOTION 4

Θα υπάρχουν σταθμοί mac με Final cut pro ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να φορτώσουν, να διαχειριστούν και να μετατρέψουν ακόμα και δικά τους μικρά αρχεία, ώστε να εξοικειωθούν και να λύσουν τις τυχόν απορίες τους από τους εκπαιδευτές.

Βασικά θέματα είναι η χρήση του Final cut για μοντάζ, η χρήση του Color για χρωματική ρύθμιση της εικόνας, οι μετατροπές περίπλοκων και διαφορετικών επαγγελματικών Codec καθώς και η μετατροπές διαφόρων φορμά σε άλλα δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες διαφορετικές μορφές ψηφιακού υλικού. Επίσης θα γίνει χρήση και εφαρμογές του SOUNDTRACK PRO για εργασίες πάνω στον ήχο.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι έως 18 άτομα ώστε να εξασφαλιστεί η χρήση όλων των Εφαρμογών από όλους τους συμμετέχοντες. Το workshop θα είναι διάρκειας λίγων ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΕΤΕΚΤ στις 26 Ιουνίου 2010 ημέρα Σάββατο (η ακριβής ώρα θα ορισθεί μια εβδομάδα νωρίτερα).

Καθώς ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος απαιτείται να δηλώσουμε την συμμετοχή μας μέχρι και τις 18 Ιουνίου στη γραμματεία της ΕΤΕΚΤ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχών, υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί το εργαστήριο.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συνάδελφους Μοντέρ, Διευθυντές Φωτογραφίας, Ηχολήπτες, Βοηθούς Οπερατέρ, Τεχνικούς εργαστηρίων και ειδικών εφφέ. Το εργαστήριο είναι ανοιχτό φυσικά για όλα τα μέλη της ΕΤΕΚΤ, από κάθε ειδικότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails