Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο Ρουβάς έγινε και επιχειρηματίας!

Καινούργιους επαγγελματικούς δρόμους ανοίγει ο Σάκης Ρουβάς. Μετά το τραγούδι, την ηθοποιία και την παρουσίαση, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ασχοληθεί και με την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. Μαζί με τον αδερφό του Βασίλη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία “ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΕΠΕ)” ανοίγοντας τον δρόμο για μια ακόμα επιτυχημένη καριέρα στα πλατό του κινηματογράφου από το πόστο του παραγωγού. Ο Βασίλης Ρουβάς, είναι ο άνθρωπος που ο τραγουδιστής εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο. Σύμφωνα με το καταστατικό που κατέθεσαν τα δυο αδέρφια, η ...


“ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕ” δραστηριοποιείται στο χώρο του κινηματογράφου παρέχοντας υπηρεσίες παραγωγής ή συμπαραγωγής αλλά και διανομής ταινιών. Το κεφάλαιο της εταιρείας ορίστηκε στα 10.500 ευρώ και ο Σάκης Ρουβάς έχει αναλάβει τη διαχείρισή της μαζί με τον αδερφό του Βασίλη.

Ενημέρωση από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails