Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Δελτίο τύπου από την ΕΤΙΤΒΕ για το star Θεσσαλονίκης

"Και το κοινωνικό έργο της Διοίκησης του, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη, εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ συνεχίζεται σε… δόσεις, αργά και βασανιστικά.

Αφού τα άγρια χαράματα της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2010 ξήλωσε το παράρτημα που διατηρούσε στην Θεσσαλονίκη, φόρτωσε όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό του και τον πήγε στην Αθήνα, αφού, αργά το απόγευμα της ίδιας ...
μέρας, απέλυσε τρεις τεχνικούς και μια τηλεφωνήτρια με θυροκόλληση των απολύσεων στα σπίτια τους….

Συνεχίζει απτόητη το έργο της απολύοντας χτες Δευτέρα 28 Ιουνίου άλλον έναν Τεχνικό ενώ την επόμενη μέρα, την Τρίτη 29 Ιουνίου, ο δικηγόρος του σταθμού επικοινώνησε με έναν ακόμα τεχνικό που έκανε τις διακοπές του και του είπε ότι απολύεται και ότι μπορεί να παραλάβει την αποζημίωσή του από το παρακαταθηκών και δανείων όταν επιστρέψει.

Κύριε Κυριακόπουλε, πρόεδρε και διευθύνοντα σύμβουλε του ΣΤΑΡ, γενικέ γραμματέα της ΕΙΤΗΣΕΕ, δεν σας έφτανε απλά να απολύσετε τους ανθρώπους που δέκα χρόνια δούλευαν ακούραστα συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις στην μεγάλη του κερδοφορία, σύμφωνα με τις συγχαρητήριες επιστολές που εσείς ο ίδιος τους στέλνατε;

Έπρεπε να τους πετάξετε κυριολεκτικά στον δρόμο, πριν τους απολύσετε και να προσβάλετε με αυτόν τον τρόπο τόσο βάναυσα την προσωπικότητά τους; Είχατε την έγκριση της ιδιοκτησίας γι αυτή την συμπεριφορά;

Και βέβαια οι όλοι εργαζόμενοι κατέφυγαν στο αρμόδιο τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας όπου κατάγγειλαν αυτή την συμπεριφορά. Ελπίζουμε ότι δεν θα τους εκδικηθείτε και γι αυτό.

Ζητάμε από όλα τα μέλη μας και μη στην Βόρεια Ελλάδα και από τις επιχειρήσεις που ενοικιάζουν τηλεοπτικά συνεργεία, ατομικές και όχι, να μην δεχτούν να αντικαταστήσουν τους συναδέλφους τους που απολύθηκαν με τόσο άγριο τρόπο.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα ψάχνουμε ενδελεχώς για την νομιμότητα της κάθε εικόνας που θα μεταδίδει ο σταθμός από τον χώρο ευθύνης μας, καταφεύγοντας σε όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ( ΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΕΠΕ κλπ).

Πιστεύουμε ότι τα υπόλοιπα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των εθνικής εμβέλειας ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και η ΕΤ3 δεν θα σπεύσουν να καλύψουν το κενό που αφήνει και που αφορά την παραβίαση του όρου που λέει ότι για να κατέχει ένας τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδική άδεια λειτουργίας θα πρέπει να παρέχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.

Τέλος ζητάμε από την Πολιτεία να μη χορηγεί άδειες εθνικής εμβέλειας στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν έχουν επανδρωμένες εγκαταστάσεις (στούντιο), τουλάχιστον, στην Θεσσαλονίκη, όπως υποχρεώνει τους περιφερειακούς σταθμούς να διατηρούν στούντιο στις πρωτεύουσες όλων των νομών που καλύπτει η άδειά τους."


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails