Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αποτελέσματα συνάντησης Δ.Φωτογραφίας - Ορισμός νέας.

Ανακοίνωση

Σήμερα 19 Ιουνίου ημέρα Σάββατο βρεθήκαμε οι Δ/τες Φωτογραφίας. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να αρνηθούμε όποια εργασία με την εταιρεία παραγωγής Cinegram, εφ΄όσον συνεχίζει την στάση πληρωμών προς τους τεχνικούς κινηματογράφου.
Αποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε στον ίδιο χώρο (πρώην πλατό Στέφι) στις 25 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00.Σκοπός της νέας συνάντησης η σύνταξη κειμένου που αφορά απόφαση σχετικά με την αποπληρωμή μας.
Επίσης να ορίσουμε την στάση μας σε όποια συνεργασία στις συγκεκριμένες εταιρείες και τις θυγατρικές (κρυφές η φανερές) που παραβιάζουν η στεγάζουν ανθρώπους που στο παρελθόν παραβίασαν (φέσωσαν) τους εργαζόμενους τεχνικούς.

Τέλος στη συνάντηση παραβρέθηκε εκπρόσωπος του κλάδου ηλεκτρολόγων-μακινιστών που μας ενημέρωσε για την απόλυτη συμφωνία τους στα θέματα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.
Στο http://greekfilmtechnicianselectricgrip.blogspot.com/  μπορούμε να εκθέτουμε τις απόψεις μας, αλλά και να παρακολουθούμε νέα από τον χώρο μας.
Αυτά μέχρι την επόμενη συνάντηση.

DoP Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails