Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Απλήρωτη εδώ και ενα χρόνο η Ε. Ράντου

Απογοητευμένη και κυρίως ...απλήρωτη δήλωσε πως είναι η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Ράντου σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή.Δήλωσε επίσης πως είναι απάτη και ψέμα να την πιέζει για δεύτερη χρονιά,μια εταιρία παραγωγής(η γνωστή εταιρία που αφήνει απλήρωτους τους ηθοποιούς στον ΑΝΤ1)η οποία ετοιμαζόταν να κλείσει,πόσο μάλλον όταν δεν της έχει πληρώσει καν τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς.
Πάντως το κανάλι θα έπρεπε να προστατέψει τους ηθοποιούς του διαλέγοντας μια πιο έμπιστη εταιρία παραγωγής γιατί πως μετά οι ηθοποιοί θα ξανασπαταλίσουν το χρόνο και τον κόπο τους χωρίς να τα πολυπόθητα και κυρίως αναγκαία χρήματα; Επιπλέον η Ελένη είναι μια ηθοποιός που τιμά τη δουλειά της σέβεται τους σταθμούς που συνεργάζεται .Επιπλέον , στηρίζουμε την Ελένη Ραντου γιατί εξακολουθεί να είναι ηθοποιός και πολύ δύσκολα να κάνει την παρουσιάστρια ή τη σόου γούμαν. Συμφωνείτε;

Ενημέρωση από tvnea.blogspot.com
Διαβάστε επίσης και τα σχόλια αναγνωστών στο παραπάνω blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails