Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Μ. Σολωμου: "Μόνο αν γίνει θαύμα θα πάρουμε τα λεφτά μας"


"Μας χρωστάει λεφτά η εταιρεία παραγωγής η οποία δεν ξέρουμε αν θα κλείσει ή θα βρει τρόπο να εξοφλήσει όσα χρωστάει. Δεν χρωστάει μόνο σε εμένα, χρωστάει και στην Ονειροπαγίδα, σε άλλα σήριαλ, σε διαφημιστικά...είναι μεγάλο το χρέος που έχει", μας εξηγεί η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Ονειροπαγίδα".


Όσον αφορά το ποσό που της χρωστάει η εταιρεία παραγωγής αναφέρει: "Μου χρωστάει τα 2/3 στην ουσία. Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν πάρει ακόμη και τίποτα"


Η ίδια εξηγεί πως έχει αναλάβει την υπόθεση ο δικηγόρος της αλλά αυτό που την αφορά είναι το αποτέλεσμα. "Η λογική μου είναι ότι τα έχω ξεγράψει τα λεφτά κι αν γίνει κάποιο θαύμα και η εταιρεία δεν κλείσει ή δεν βαρέσει διάλυση εκεί μπορείς να τα διεκδικήσεις", συμπληρώνει η ηθοποιός.

Το συγκεριμένο σήριαλ δεν είναι όμως το μόνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς όπως δήλωσε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, η ίδια εταιρεία χρωστάει και στους ανθρώπους της "Εργαζόμενης γυναίκας" και του "Λιτσα.com".

"Δεν χρωστάει μόνο σε εμένα. Η εταιρεία παραγωγής πληρώθηκε κανονικά από το κανάλι κι από τους διαφημιστές και οι μόνοι που δεν πληρώνονται είναι αυτοί που δουλεύουν... Ένα χρόνο απλήρωτοι", υποστηρίζει η πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος του "Εργαζόμενη γυναίκα". Η Ελένη Ράντου διευκρινίζει ότι έχει κινηθεί νομικά γιατί η ίδια έχει κόψει τιμολόγια που καλείται τώρα να πληρώσει το ΦΠΑ από την τσέπη της.

"Έπονται πολλές άλλες κινήσεις. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με την όλη έκβαση", δηλώνει η ηθοποιός. Ωστόσο ελπίζει πως θα καταφέρει να βγάλει κάποια άκρη από την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πάντα υπάρχουν παράθυρα γι'αυτούς που κάνουν τις χοντράδες."

Το ΤL!fe επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής Cinegram και περιμένουμε επίσημη απάντηση από τον υπεύθυνο κο Παντουβά.

Ενημέρωση από http://www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails