Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουλίου 2010 θεωρούμε ότι είναι μια κρίσιμη Γενική Συνέλευση

ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουλίου 2010 θεωρούμε ότι είναι μια κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το μέλλον του Ελληνικού Κινηματογράφου. Είναι μια τακτική Γενική Συνέλευση που θα κριθεί η οικονομική και διοικητική διαχείριση της απερχόμενης Διοίκησης του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Αυτή η Γενική Συνέλευση γίνεται μετά από δικαστική εντολή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όταν διαπιστώθηκε η προσχηματική ακύρωσή της για τον Σεπτέμβριο.


Η Διασωματειακή, συναισθανόμενη την υπευθυνότητα της, ενόψει αυτής της ιδιαίτερα κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης, ζητάει από όλους τους ανθρώπους της Κινηματογραφίας να σταθούν αντάξιοι, αυτή την στιγμή, απέναντι στην τακτική αυτή Γενική Συνέλευση.

Επιστολές που κυκλοφορούν, όπως η επιστολή με υπογραφή «Κ.», δεν βοηθάνε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Κυρίως δεν βοηθάνε στην ενότητα του χώρου που την θεωρούμε εντελώς απαραίτητη για να βγούμε από την κρίση και να προχωρήσει η Ελληνική Κινηματογραφία.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα μεγάλα οικονομικά χρέη που βαραίνουν τους Έλληνες δημιουργούς και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που εκκρεμούν για υλοποίηση κινηματογραφικών ταινιών, θα περιφρουρήσουμε και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την υλοποίηση όλων αυτών των αποφάσεων στο ακέραιο.

Η Διασωματειακή με την συνέντευξη Τύπου στον Ιανό στις 6 Ιουλίου 2010 κατέθεσε αδιάψευστα στοιχεία πάνω στην δράση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και ζήτησε ξεκάθαρα από τον Υπουργό Πολιτισμού να πάρει θέση και «να βγει από τον ελεφάντινο πύργο της αδιαφορίας και της υπεροψίας του».

Πληροφορηθήκαμε ότι έχει γίνει πρόσφατα συνάντηση μεταξύ του συμβούλου του Υπουργού κ. Θάνου Αργυρόπουλου και της ΕΣΠΕΚ πάνω στον σχεδιαζόμενο Νόμο και στα οικονομικά του Ε.Κ.Κ., όπως επίσης έγινε ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του Ε.Κ.Κ. από τον οικονομικό σύμβουλο του Ε.Κ.Κ., Αντώνη Καμκούτη, στα γραφεία της ΕΣΠΕΚ.

Δυστυχώς μαθαίνουμε ότι τα χρέη του Ε.Κ.Κ. μέχρι σήμερα ξεπερνάνε κατά πολύ το ποσό που αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου της Διασωματειακής.

Η ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Πηγή : facebook Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails