Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ART FACTORY


Αθήνα 08-07-2010



Κύριοι

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο blog του σωματείου σας αναφέρεται το όνομα της εταιρείας μας ως μη ενήμερη στις υποχρεώσεις της απέναντι σε κάποιο από τα μέλη σας.

Μέχρι τώρα στα δέκα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε στο ενεργητικό μας πάνω από πεντακόσιες διαφημιστικές ταινίες και πάνω από χίλιες συνεργασίες με τους συναδέλφους του σωματείου σας.


Κατανοούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και μετά τα γεγονότα με τις τρείς μεγάλες εταιρείες που δημιούργησαν οικονομικό πρόβλημα στον κόσμο του κλάδου, η προσπάθειά σας να διαφυλάξετε ό,τι έχει απομείνει, είναι σχεδόν μονόδρομος. Η στάση σας αυτή μας βρίσκει σύμφωνους και ανοιχτούς για ένα δημιουργικό διάλογο με στόχο την εξεύρεση λύσης, η οποία θα εξυπηρετεί όλο τον κλάδο. Είναι όμως λυπηρό, να συμβαίνουν τέτοιες «αψυχολόγητες» ενέργειες, που εκθέτουν και δημιουργούν εντυπώσεις και που μπορεί να προέκυψαν είτε από μία πρόσκαιρη δυσκολία είτε από λάθος ή παραλείψεις ανθρώπων.

Ξέρουμε όλοι μας ότι οι καιροί είναι αλλόκοτοι και μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα δεδομένα! Όμως αν δεν θέλουμε να αυτοκαταστραφούμε πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και σύνεση τουλάχιστον για μια μεταβατική περίοδο, κερδίζοντας έτσι λίγο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε! Τουλάχιστον οι υγιείς ...

Από τη μεριά μας θα φροντίσουμε να αποκαταστήσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα άμεσα.

Σας παρακαλούμε λοιπόν καταρχήν να ενημερώσετε τον/τους παραπονούμενο/ους συνάδελφό/ους σας να επικοινωνήσουν με την εταιρία μας για την άμεση λύση του ζητήματός τους, κάτι που θα κάνουμε κι εμείς άλλωστε και κατά δεύτερον να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις προς όλους όσους πρέπει, ώστε να αποκατασταθεί η καλή εικόνα της εταιρίας μας.

Σε αναμονή της άμεσης ανταπόκρισής σας.



Για την ART FACTORY

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΣΙΝΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails